30 dagen gezond challenge

30 dagen challenge

Gezonde 30 dagen challenge

Vandaag even geen foto diary omdat ik simpel weg te weinig leuke en goede foto’s heb gemaakt. Maar wel iets anders! Een 30 dagen challenge. Spannend!
Van maandag 11 januari tot donderdag 11 februari ga ik de beroemde healthy/gezonde lifestyle volgen. Geen junkfood tripjes langs de MAC of KFC anymore. Geen frituurpan aan en geen rollen met koekjes.

Een challenge aangaan van 1 maand vind ik eigenlijk beter dan het goede voornemen hebben om het hele jaar gezond bezig te gaan zijn. Want op mijn vakantie naar The Big Apple gaat het mij toch niet lukken om gezond te doen. Dus ben ik realistisch. Alleen nog maar haalbare doelen voor mij.

Wat ga ik doen?

artikels schrijven over het proces

Omdat het al best confronterend is om dit zo op mijn blog neer te zetten heb ik meer het idee dat ik het ook daadwerkelijk moet gaan doen en de resultaten misschien wel showen? Als er iets te showen valt en anders vertel ik het gewoon! Ik ga iedere week een artikel schrijven over hoe het gaat.

Gezond eten.

Gezond eten gaat mij opzich nog wel goed af wanneer we niets in huis hebben, maar met een man in huis is er altijd wel iets lekkers te vinden. Dit ga ik weerstaan! Veel fruit en groeten, minder koolhydraten. Ik eet sowieso geen brood soms wel broodjes. Geen beschuitjes met Nutella als ontbijt, maar havermout of yoghurt.

Sporten

Mijzelf naar de sportschool slepen vind ik het aller moeilijkst. Dat gaat vaak niet zonder slag of stoot.Deze maand wil ik dan ook 3 keer in de week een bezoekje brengen aan de sportschool. Het liefst nog meer, maar wat niet lukt lukt niet.

Yoga

Sinds ik met yoga ben begonnen ( gewoon thuis op een matje ) ben ik wat rustiger in mijn hoofd. Ik vind dit echt een hele fijne manier om tot mezelf te komen. ‘S ochtends of ’s avonds allebei vind ik erg fijn. Dit wil ik minimaal 2 keer in de week gaan doen

Op tijd slapen

Ook dit vind ik zo ontzettend moeilijk ik ben een echte nachtbraker. Het liefst loop ik tot een uurtje of 4 door het huis en slaap ik tot 12 a 1 uur ’s middags uit. Dit is natuurlijk geen normaal ritme. Werk aan de winkel dus!

Ik hoop na deze challenge beter in mijn vel te zitten en minder moe te zijn! Let’s do this.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge