Mijn 5 favorieten MAC producten

IMG_0158

Wie houdt er niet van MAC producten? Well I do! Eerst vond ik de hype een beetje stom, maar daar kwam snel verandering in toen ik mijn eerste MAC lipstick kocht. MAC red. Heel simpel rood, ik was er weg van. Al snel volgende een foundation ( een andere dan in dit artikel) en de blush die ik hier onder noem. Ik was overstag haha MAC was/is geweldig! Eindelijk een merk die de perfecte ondertoon heeft voor mijn huid. Het was tot een paar jaar geleden nog erg moeilijk goede foundation en concealer teinten te vinden voor de donkere en licht getinte huid. Zeker bij goedkopere make-up merken. Dat vind ik overigens nog steeds. Goed ik deel mijn absolute favorieten MAC producten en de lipsticks tel ik even niet mee haha.

IMG_0152

MAC pro longwear in NC42

Deze concealer is perfect voor mij. Geeft geen extreme dekking, maar zeker wel een goede. Je kunt hem ook iets lichter kopen als een soort highlighter. Fixeer m met een fijne loose powder en you are good to go. Als je een “make-up loze” dag hebt.

 

IMG_0154MAC prep & prime Fix+ spray

Eigenlijk wist ik nooit zo goed wat je precies met deze spray kon doen. Gewoon op je gezicht sprayen nadat je al je make-up hebt aangebracht? Dat kan inderdaad ook, maar om je concealer te blenden, foundation of highlighter is deze spray ook ideaal!

IMG_0155

MAC Matchmaster SPF 15 foundation

Om heel eerlijk te zijn draag ik niet iedere dag een vol hoofd met make-up en dus ook geen foundation, maar ik heb natuurlijk wel een hele fijne in mijn stash namelijk deze matchmaster. Zelf vind ik dat deze foundation gemixt met een daywear van Estee Lauder echt en perfecte coverage bied. Helemaal opzicht vind ik hem niet iets te dikkig. Ieder zijn smaak.

PicMonkey Collage

MAC Soft & Gentle highlighter

Dit is echt een prachtige highlighter. Hij geeft je een gezonde glow. Breng soft & gentle aan op je jukbeenderen, neusbot, browbone & boven je lippen.

MAC 

MAC warm soul blush

 Prachtige warme roze teint die je wangen net iets extra’s geeft. Dit was mijn eerste blush van MAC je ziet ook nog de oude uitvoering. Dit blijft mijn favoriet!

Alles is te vekrijgen bij de MAC store of bij de Douglas

X.B

Volg:

6 Reacties

 1. Suze 20 januari 2016 / 10:35

  Ik ben nog steeds zo benieuwd naar de prime & fix spray. Ik wil hem binnenkort maar eens gaan aanschaffen :) X

  • Bernicedanique 22 januari 2016 / 00:43

   Ik zeg doen! Hij is heel erg fijn X

 2. Sax and the Pretty 20 januari 2016 / 19:33

  Te gek om zo nieuwe MAC producten te ontdekken! Soft and Gentle heb ik zelf ook net aangeschaft, inderdaad een prachtige highlighter! X

  • Bernicedanique 22 januari 2016 / 00:43

   Dat is ie zeker!! Ik heb er nog geen review van, maar ga er zeker een maken binnenkort! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge