Mijn New York wishlist

NYwishlist

# Laura mercier loose powder.
Over deze poeder heb ik al heel veel gehoord en zou hem best wel een willen proberen.

# Estee Lauder double wear foundation.
Dit schijnt een prachtig dekkende foundation te zijn en daar houden we van, niet waar?

# Tangle teezer. Deze borstel is heel goed voor klitten in je haar en aangezien mijn krullen best vaak in de klit zitten lijkt zo’n borstel mij toch wel handig. Ook wanneer ik m’n haar stijl is het handig om droog haar uit te kammen/borstelen.

# Giorgo Armani foundation. Net als de Double wear van Estee staar deze foundation ook heel erg hoog op het lijstje van goede foundations onder de beautybloggers en volgers. Zeker het proberen waard.

# Anastasia beverly hills brow definer Toen ik dit laatst zag op een filmpje was ik om. Deze moet ik aan m’n stash toevoegen!! Het pennetje kan hele dunne lijntjes tekenen tussen je wenkbrauwen waardoor het er natuurlijk uit ziet.

# Heel veel stuff van Victoria Secret. BH’s en ondergoed heb ik echt nodig, maar ook lekkere mist spray’s, luchtjes en make-up tasjes wil ik wel hebben.

# Parfum Black opium.  Toen ik laatst in de Ici Paris dit luchtje rook was ik verliefd haha. Heerlijk luchtje. Sterk en gewoon mijn ding.

# Anastasia beverly hills contour palette. Wie kent het nog niet?

# Een nieuwe beautyblender

# 3D whitening strips. Hier heb ik ook al veel mensen over gehoord en vind dit gewoon erg leuk om eens te testen.

# MAC Sin. Dit vind ik zo’n mooi kleurtje. Lekker fel en donker luv it.

# Pumpkin spiced cheesecake van Yankee candle. Deze kaarsjes zijn zo lekker! Heb er nu een paar thuis, maar dat zijn allemaal kleintjes. Nu wil ik een grote candle.

 # Devacurl. Devacurl is mijn favoriete merk voor haarproducten. Na dat ik 4 jaar geleden model had gezeten kreeg ik gratis spulletjes mee van dit merk en sindsdien ben ik een addict haha. Nu neem ik dus heel erg veel mee naar NL want om het te bestellen ben je al gauw weer 20 euro aan de verzendkosten kwijt.

Hier zitten natuurlijk heel veel mooie en ook dure spullen tussen en ben ook zeker niet van plan om alles te kopen, maar het staat op mijn wishlist en ga zeker een aantal dingen aanschaffen. Hoe meer hoe beter hihi. Ook wil ik nog kleding kopen, maar dit is eigenlijk niet mijn prioriteit dit keer.

Volg:

5 Reacties

 1. Chelsey 27 januari 2016 / 16:09

  Fijne wishlist met inderdaad heel wat dure spulletjes hihi. Lucky you dat je naar New York gaat! x

  • Bernicedanique 1 februari 2016 / 23:29

   Haha ja een beetje wel he hihi!

 2. Mariska 31 januari 2016 / 18:34

  Onwijs gaaf dat je New York gaat 😀 Er staat vast wel nog meer op de wishlist maar dit zijn al hele mooie spullen! Heel veel plezier 😀

  • Bernicedanique 1 februari 2016 / 23:30

   Dankjewel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge