Al mijn haarproducten voor krullend haar

krullend haar

Vaak vragen mensen wat ik zoal voor mijn haar gebruik.
Ik heb er een filmpje over gemaakt. Dit zijn al mijn producten voor mijn krullende haar. Dus niet als ik het gestijld heb. Daarvoor heb ik nog veel meer producten haha.
Jaren heeft het geduurd voor ik echt fijne producten vond. De prijzen verschillen heel erg in dit filmpje. Het hoeft allemaal niet duur te zijn, maar afwisselen is een absolute aanrader. Op youtube staan alle links in de omschrijving.

x.B

Volg:

4 Reacties

 1. Chelsey 10 februari 2016 / 16:02

  Ik vind jouw haar zo prachtig! Krullend haar heb ik altijd mooi gevonden. Jammer genoeg ben ik gezegend met golvend haar.

  • Bernicedanique 11 februari 2016 / 14:02

   Golvend haar is ook super mooi! Dankjewel!! X

  • Roxanna 21 juli 2016 / 00:04

   Definitely believe that which you stated. Your favorite reason appeared to be on the internet the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having sietceffd-es , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

  • http://www./ 1 maart 2017 / 00:20

   / You definitely know how to bring an issue to light and make it important. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge