Dit is mijn New York | reisdagboek, doeboek & stadsgids

IMG_0148

Een vriendin van me vertelde mij over dit boekje. Zelf gaat ze naar London en had dus “dit is mijn London” gekocht. Ik kon het niet laten en bestelde zelf ook het boekje Dit is mijn New York bij bol.com voor maar 10 euro. Eigenlijk ben ik niet zo van de diy’s, maar voor deze keer probeer ik het! Zoals je ziet is de buitenkant vrij simpel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En zo is dat maar net ^^

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er is veel ruimte om foto’s in te plakken wat altijd leuk is. Want foto’s ga ik zeker heel veel maken!

New York

Er staan al heel veel tips in het boekje, maar er is ook zeker genoeg ruimte om je eigen to do’s en gevonden tips van het internet toe te voegen. Like!

Eigenlijk lijkt het me wel ontzettend leuk om het eindresultaat te laten zien van dit boekje als ik terug ben!

Volg:

5 Reacties

 1. Chelsey 19 februari 2016 / 17:46

  Wat een super leuk boekje! Deze boekjes kende ik nog niet. Ik ben benieuwd naar wat jij ervan zal maken :)

  • Delia 20 juli 2016 / 23:49

   Response from :&obbp;&nssp;oooonoooooh confessions of a shopaholic! haven’t seen it. but now you’ve made me want to see it. haha. the colours are definitely popping! lol. your drawing is cute :Dand omg…yes! cinema food is crazy expensive food! my friends and i usually just smuggle cheap things into the cinema anyway. haha.surimay’s last blog post..

 2. Rensina Steursma 20 februari 2016 / 20:59

  Wat een superleuk boekje!
  Ik kende deze helemaal niet.
  Maar ben altijd in voor travel- en andere van dit soort boekjes.
  Dus het gaat zeker op mijn wishlist.

 3. Sija 21 februari 2016 / 11:50

  Wat een leuk idee! Dit is zeker leuk om later weer terug te kijken :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge