New York, New York

 Hoi allemaal!

Daar zijn we dan in New York City. Na een lang reis kwamen we aan bij onze Airbnb. Daar ging nog iets mis met de geboekte kamer, maar dat was snel verholpen. We hebben (lees: ik heb) nog even Keeping up with the Kardasians gekeken. Want ja dat is hier gewoon op tv :)

Vanochtend waren we om half 6 wakker, tijd om de stad te verkennen! Het sneeuwde, een erg leuk gezicht. Helaas werd het snel iets te koud, maar gelukkig trok ’s middags de sneeuw weg en kwam het zonnetje door.

Amerika is geweldig. Hier de eerste foto’s!

Op Times square
  
Applebees. Ik had de crispy tender chicken with fries. Heel erg yumi

De grote m&m store waar we veel te dure m&m’s hebben gekocht haha. 15 dollar!

Times square

Empire State building

Heerlijk die grote glazen!

Volg:

8 Reacties

 1. Sija 5 maart 2016 / 10:30

  Ohh geweldig! Het lijkt me heel unreal om daar ineens rond te lopen, je ziet altijd alles op tv en om het dan in het echt te zien.. echt super gaaf! Ik wil ook een keer naar Amerika <3

 2. Gina 5 maart 2016 / 21:13

  Wat een leuke foto’s!! Ik wil ook weer eens naar Amerika! Ik ben nog nooit in New York geweest, maar ik vond Las Vegas ook heel gaaf!

 3. Roby 21 juli 2016 / 01:08

  Taking the oveiwrev, this post hits the spot

 4. http://www./ 4 november 2016 / 01:21

  Thanks so much for sharing your experience, I’m glad to hear it went well for you! I planned on packing snacks and stuff, I’m still a bit afraid it will get taken. I bet if I keep it to one bag it won’t be a biggie.

 5. http://www./ 16 november 2016 / 01:04

  By the way, I happen to think that Crimpshrine and Jawbox are both very mediocre bands, so I hope that Blake’s influence shows up strongly on these songs; the bootleg certainly leaves me with that impression, as only “Not a Track Bike” and “Available” seem a bit sloppier (which is what I equare Crimpshrine to – a sloppy, careless pop punk band).

 6. http://www./ 15 december 2016 / 01:56

  Basic information but great information granted. Hopefully we can easily all study this, great read, can’t get enough wish there are more like this kind of. will like this particular post on facebook.

 7. town of salem hack coins 14 februari 2017 / 16:51

  Ida, du kommer på !:) Til alle: Jeg er i fuld gang med at opdatere, men det tager lidt tid, så have tålmodighed med mig:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge