Een puppy nemen?

Wiehoe! Ik mag het bekend maken. Wij hebben een pup over 2,5 week! Super spannend, maar ook zeker heel erg leuk. Al een lange tijd wilde Rick en ik een Franse Bulldog dus zo hebben wij ons georiënteerd tot we een leuk nestje tegen kwamen. We zijn gaan kijken en we waren meteen verkocht. Zo schattig en klein ahhh. Ze blijven natuurlijk niet voor altijd klein, maar zelfs als ze groot zijn zijn ze nog erg leuk!

 

IMG_4415

 

Is het geen dotje? Haar naam is Pippa. Hoe ik hier bij ben gekomen? Eigenlijk geen idee meer haha. Ineens schoot het mij te binnen en we vonden het allebei een leuke naam dus daar is het bij gebleven. Ik hou jullie zeker weten op de hoogte over Pippa! Wanneer ze precies komt ligt nog een beetje aan haar laatste inentingen, maar de datum staat nu op 20 april!

x.B.

Volg:

1 Reactie

  1. Rebecca 6 april 2016 / 13:32

    Ahw wat een cutie!
    Nu gaat wachten echt heel erg lang duren, haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge