Urban Decay Naked 3 palette

Naked 3

Naked

De Naked palettes van Urban Decay kent iedere blogger wel denk ik. Nooit eerder heb ik het ook daadwerkelijk gekocht (lees te duur), maar dit keer kon ik het niet laten, want ik heb onze bruiloft in het vooruitzicht en ik ga mijzelf opmaken. Goede make-up mag dus absoluut niet ontbreken.

Er zijn 3 verschillende Naked palettes. De eerste 2 zijn normalere, aarde tinten en nummer 3 heeft hele lieve roze kleurtjes. Heel schattig om mee te werken vind ik dat! Zo kun je het al gauw minder donker maken, maar er is ook zeker gelegenheid om het wel heel donker te maken. Met Blackheart bijvoorbeeld het meest rechter kleurtje.Ook zit er helemaal links een highlighter kleurtje in het palette. Ik ga ze niet allemaal swatchen want ik ben er van overtuigd dat er al genoeg uitgebreide reviews te vinden zijn op het internet.

De palettes zijn te koop bij deIci Paris XL en ook bij Sephora.Ā 

 

Volg:

1 Reactie

  1. Buck 21 juli 2016 / 00:56

    Always a good job right here. Keep rolling on thugorh.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge